Loading...
Satire šumske

Uticaj jona i gama zraka na čudesne nevene

Ilustracija: Zohar Lazar

Nihad Filipović

Ljudi, ne sikirajte se; lijek za pošast corona virusa već postoji. Nego je na djelu zavjera elite svijeta na čelu sa multi-milijarderom i svjetskim filantropom numero uno – Bill Gatesom, starom kurvom Britanijom (iz njihove labaratorije, pod jedan, agenti su preuzeli corona virus i plasirali ga u Kinu, i to da znate), cionistima (Soros, Blumberg, Abramović i raja), plus njihovi mentori – Trump i Putin; kužite – Blumberg drži Trumpa na vezi, Abramovič Putina, a Soroš mulja Merkelovu i europapke.

Moguće i Vatikan i fariseji iz Saudije da su upetljani, jer nešto su se uhinjili, ćute, ne javljaju se. A eno, nejma misa na Trgu sv. Petra. Međugorje i Meca zatvoreni za business. Sada kada su najpotrebniji da liječe ljude, našli zatvoriti radnje. Zašto ako Boga znate?

 

Kontam, cilj im je, u jednu ruku, izazvati smutnju, poubijati demografski višak na planeti, riješiti “palestinsko i migrantsko pitanje uštedom, bez trošenja love na podizanja skupih novih zidova, a u drugu ruku, hmm., u drugu ruku cilj im je da farmaceutska industrija i industrija naoružanja (jer sada ide novi poticaj za proizvodnju lafo protuotrova, a u stvari novog bio-oružja), okrenu i zarade nove milijarde profita…

Eto. Tako svijet funkcionira od kada je Adam kihnuo. Napraviš krizu, izazoveš haos, a onda se ubaciš i rješavaš. I usput zaradiš teške milijarde.

Genijalno.

Jaštaradi neg’ je genijalno. Eno i Semir Osmanagić velju – Genijalno je to. Jonskom transmisijom gama zraka putem magičnih (i nevidljivih) receptora na vrha piramida Sunca i Mjeseca, javljeno mu iz vaseljene: Elita (jopet) kreće na narod.

A bezbeli on nije elita. On je taj narod, tj. mi. Naš čo'ek.

I ko sam ja da onda kažem – Stanite ba ljudi. Puko čo'ek.

Amin, Amen, Ave i Haugh.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *